Hambal6hnaline netikohvik 3.

veebruar 15, 2009

mis polegi täna nii hambal6hnaline.

väljas sajab lörtsi, inimesi on vähe, k6ht läheb tühjaks.

uudiseid nii palju, et oleme taas uue korteri otsingutel – alates märtsist tuleb keegi kanadalane Berliini, kellele Alex meie tuba tahab üürida. asi nimelt selles, et ta vajab tuba pikemaks ajaks (vähemalt aastaks) ja eks sellest variandist olnud algusest peale juttu ka. esimesed emotsioonid ei olnud muidugi nii head, sest korteriotsimine on v6rdlemisi tüütu tegevus, aga nüüd on juba natuke parem tuju – äkki saab isegi soodsamalt ja paremasse kohta (rohkem tsentrumi lähedal) elamise, kus rahulikult juuni alguseni ära vegeteerida. olen üsna aktiivselt kuulutanud ja kuulutustele vastanud, eks näis, kas ülevaatamiseni ka kunagi j6uame.

eile olin terve päeva horisontaalses asendis, kuna reedel tegime jälle tutvust kohaliku ööeluga. kuna Antony on ka hetkel meie juures, alustasime 6htut kodus glühweiniga (Antony lemmikjook, kuna see läheb kuumutamisega kangemaks),  hiljem k2isime üsna inimtühjal transvestiitide peol ja ka ühes squatis, kus toimus electro trashi pidu. kuna mu viimased kogemused alkoholiga on olnud üsna tagasihoidikud, väsisin väga ära ja juba kell 2 olime Alexi ja Antonyga teel koju, kusjuures Eike jäi veel “edasi panema” ja ööbis üsna hämaratel asjaoludel köögis diivanil.

siin kohvikus on seintel ka erinevad kellad, kirjaga “hong kong”, “london” ja “deutschland”, kusjuures hong kongi kell on seinalt maha rebitud. ka on üks kell, mis eesti aega näitab, aga selle nime ees on kaunid valged kunstroosid.

4 kommentaari “Hambal6hnaline netikohvik 3.”

  1. ranna Says:

    hihihi, millega see eike siis hakkama sai? ajas toad segamini:P?

  2. mooni Says:

    kuidas lõhnab hammas? 😮

  3. peist Says:

    hong kongis on issanda kellad, sellepärast sihverplaati ei olegi.

  4. mooni Says:

    siin räägitakse üüratutest alkoholikogustest, millega tarvo berliini olla tulnud. palun täpsustusi!

Lisa kommentaar